Click Factory Fest

Click Factory Fest és una associació fundada per tres apassionats dels clicks: un dissenyador industrial, un fotògraf i un psicòleg clínic que ens vam unir per crear una proposta lúdica i creativa per a públic familiar que girés al voltant de la mítica figura del Click de Playmobil.

A partir de l'experiència de rebre famílies, escoltar suggeriments i gaudir creant diorames (escenificacions amb figures de Playmobil), decidim emprendre aquesta aventura amb un objectiu sinèrgic bàsic: jugar aprenent. Aquest és l’objectiu de les Fires de Playmobil i les exposicions que organitzem des de Click Factory Fest i que són espectacles per fer gaudir tota la família.

A més, les fires i exposicions que organitzem tenen sempre un caràcter solidari. Hem treballat amb la Federació d’Entitats per la Paràlisi Cerebral (FEPCCAT), L’Associació Espanyola contra el Càncer, TEA i també Banc d'Aliments. Durant la pandèmia vam reinventar les fires de Playmobil amb gran èxit d’acceptació organitzant per primera vegada i en 10 idiomes diferents la Primera Fira de Playmobil Virtual per recollir fons per a la investigació sobre el covid-19.

Els nostres esdeveniments

Al llarg de diversos anys hem realitzat fires i exposicions de tot tipus i temàtiques. A les fires podem plantejar diorames de diverses temàtiques i fantasies i reproduir gairebé qualsevol univers que ens proposin, sempre buscant la participació del públic a través del joc i els concursos.

Les propostes poden ser les següents:

Fira Clàssica

Muntatge de diversos diorames o d'un diorama gran i algun punt de venda.

Fira Lúdico-familiar

Muntatge de diorames, punts de venda, rifes i jocs d’entreteniment variats i monitoritzats.

Exposició Conceptual

Muntatge d’un o diversos diorames a l’entorn del que es vulgui reproduir: ja sigui el món juràssic, el món medieval, l’oest americà, diverses cultures, èpoques victorianes, campionats de fórmula 1, etc.

Els nostres esdeveniments compleixen amb les línies de qualitat exigides per la marca Playmobil Iberica S.A.U.

Opinions publicades en webs especialitzades

Testimonis